Merhaba hayırlı geceler, şuan arkadaşımın hesabından yazıyorum. Birazdan buradan çıkış yapacağım.
R10 Üyeliğimi çocukluk arkadaşımla ortaklık zamanlarında açmıştık fakat kendisiyle ortaklığım ve arkadaşlığım bir süre sonra sona ermişti. Profilimdeki maili eski sitem kapandığı için güncellemek istedim ve beni kimlik onayına attı. Hesap onun üzerine olduğu için tabi kendisine yazma imkanımda yok. Sıfırdan buraya kadar kendim kullandım burada güzel insanlar tanıdım güzel ticaretler yaptım. İlla yanlışlarımız da oldu çoğunu elimden geldikçe düzeltmeye çalıştım. Ekonomik sebepler çoğu zaman belimi büktü biraz düzeltmişken şimdi de üyeliğim elimden gitti. Yönetime bazı kanıtlar sundum fakat kimlik onaysız imkansız duruyor. Geceleri çoğu vaktimi burada geçiriyorum yakın arkadaşlarımdan alamadığım hazzı, muhabbeti veya yardımlaşmayı burada gördüm. R10 güzel bir düzene sahip bence bu değeri kaybetmemek için elinizden geleni yapmaya çalışın. Bu yaşıma kadar çok sıfırdan başladım yeni üyelikle uğraşmak o kadar emek vermek benim için oldukça zor. Bu yüzden tamamen ayrılmanın vakti geldiğini düşünüyorum. Unuttuğum borç harç herhangi bir şey varsa ulaşın lütfen. Allaha emanetsiniz...
Üyeliğim;
https://www.r10.net/profil/111263-winman.html