Ben artık kesinlikle bu tip işlere karışmıyorum. Bir kere bir olayda beni şahit yazmışlar. Mahkemeye gittim. bana sıra gelmedi. 2. ve 3. duruşmaya da sanık avukatı mazeret dilekçesi vermiş. Boş yere gittim. Hem zamana yazık hem de otopark parası vb boşuna ödüyoruz. 4. duruşmaya da ben gitmeyince hakim "zorla getirilmesi" gibi bir karar yazmış. 5. duruşmaya gittik mecburen. Sanık mahemeye gelmiyor avukatı geliyor. Ama ben olayı görmediğim halde oradan geçiyorum diye şahit yazılmışım. Olayı gördün mü dedi görmedim dedim o kadar. 1 kelime için 4 kere gittim geldim. Lanet olsun. Bir kere de geçen sene Lara Falezlerde hemen çitlerin deniz tarafında (aşağısı 40-50 metre uçurum) katlanmış pantalon, pantalonun üzerinde cüzdan ve telefon yanyana konulmuş. Yanında bir çift ayakkabı. Seslendim. Ses gelmeyince belki aşağı düşmüştür diye 112'yi aradım. Bir yere gitme kal dediler. 45 dk güneşin altında bekledim. Sonra eski püskü bir minibüsten saç sakala karışmış 2 adam indi. Bellerinde silah. Meğer sivil polislermiş. Biri ha bire soruyor. Adamı tanıyor musun? bu saatte burada işin ne diye? Dedim iş yerim 100 metre ilerde. Öğle arası deniz havası almaya gelirim ara sıra. Sonra diğer polis dedi ki bunlar 2 kişi gelmişler. Biri aşağı düşmüş. Sahil güvenlik cesedini bulmuş. Diğeri olay yerinden kaçmış Haydaaaa. Strestn bir terledim anlatamam. Antalya sıcağında güneşin altında 45 dk beklerken bu kadar terlemedim. Bir yandan da iş yerinden arkadaşlar arayıp duruyor niye geç kaldım diye. Bana bir tutanak yazdırdılar İmzaladım. Bu arada Sahil Güvenlik aradı. Tutanağın bir kopyasını göndermemi istediler. Şahsın cesedini denizde onlar bulmuş. WhatsAppdan gönderdim tutanağı. Bir daha ne 112'yi ararım, ne bir şeye şahit olurum lanet olsun. Bu ne yahu?
Keşke kaleme falan gidip sen tanıklığını yapsaydın.