Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğlen mutfağa girdim kapının önünden ses geliyor bi baktım bi adam yerde bacağından bçaklanmış ama nasıl kanıyor diğeri hala üstüne gitmeye çalışıyor küfrederek başka bir esnaf tutmaya çalışıyor.

Bçaklayan adam "milletin karısını kızını niye videoya çekiyorsun" diye küfrediyordu sürekli ama ikisi de arabalı birisi sokağın başında birisi sokağın sonunda arabalarını koymuşlardı karı kız muhabbetine nasıl geldiler arabayla ve o mesafede anlamadım.

Velhasıl bçaklayan adam bırakın ölsün diyip arabasına binip kaçtı. Plakasını aldım ben ciddi bi şey olursa verecektim polise ama ambulans falan geldi o esnafın da kameraları vardı aldılar zaten görüntüleri. Ben de çektim gizlice mutfaktan videolarını.

En son geçen sene otobüsteyken motorcunun teki otobüse çarptı diye diye ambulansı aradım 1 hafta polislerin aramasından kurtulamadım otobüste yolcu olarak insanlık vazifemi yapıp ambulans çağırdığım için sanki ben vurmuşum gibi sürekli arandım durdum.

Siz olsanız napardınız polise bilgileri verir miydiniz? Vermeli miyiz böyle durumlarda şahit vs yazıyolar mı? Bizim başımıza da bela olur mu bu tipler sonuçta yakalansa da arka kapıdan elini sallayarak çıkacak.
Güvenlik kameralarından ve mobeselerden tespit ederler rahatça. Esnafın kameraları varmış zaten size gerek kalmaz diye düşünüyorum.