Öncelikle mesajınız için teşekkürler hocam. Zaten siz aldıktan sonra forumun gelişimi ve değişimi çok açık şekilde ortada. Kurumsal Plusların şikayet konusunun görünmemesi ile ilgili olayın düzeltilmesi bence kurumsal plusla ilgili olan bu önyargıyı kıracaktır.
Son olarak yaşadığımız olayda Socialnexus isimli üyeden eğitim aldım. Konu açmıştım ancak şikayet konusu şuanda görünmüyor sanırım bu güncellemeden önce açıldığı için konu görünmüyor repotlayıp sorunu dile getiremiyorum çünkü mağduriyetim giderilmedi tam olarak.
Sonra
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html bu şekilde mağdur olan üyeler toplanıp bir konu açtık anca aleyhimize karar verildi. Konuda atlanan ve incelenmeyen yerler olduğunu düşünüyorum.
https://www.r10.net/profil/130537-ismailadem.html https://www.r10.net/profil/205746-ruhsuznotlar.html
Arkadaşın 2 adet banlı multisi var daha öncede mağduriyetler yaşatmış banlanmış banı açılmış tekrar yaşatmış üyelik değiştirmiş tekrar yaşatmış başka üyelikle yine kurumsal plus alıp aynı şeylere devam etmiş. Hukukta bir kişinin daha önce yaşattığı mağduriyetler sabıka kayıtları önemli rol oynarken bu kişinin bu kadar şikayet ve banlı hesaplarına rağmen hala neden eğitim satmaya devam edebildiğini anlamıyorum gerçekten. (şuan banlı ama 1 hafta banlı açılacak ve yine devam edecek). Benim konum arkadaşların açtığı o kadar konu var belki kurumsal plus diye açılıp eskiden görünmeyen şikayet konuları çok fazla vardır. Ben kendi konumu göremediğim için report edemiyorum ancak bu kişi hakkında ve eğitimi hakkında detaylı bir inceleme yapılmazsa bir çok kişi mağdur olmaya devam edecek diye düşnüyorum. Zira arkadaş banlanmadan önce eğitim konusunu aylık 180 - 200 bin kazançlı konu satılık diye ilana bile koydu. Bu da konudan en son alacağını alıp çekileceği anlamına gelir.
Eğitim satışlarıyla ilgili olarak ise bence referans sistemi gelsin. Eğitimi satan kişi forumdan güvenilir bir kişiye referans olarak eğitimi versin ve o kişi eğitimi denesin. Örneğin 1 ayda şu kadar ziyaretçi bu kadar gelir vs diye açılan konular var. Burada kişi eğitimde yazanları harfiyen yapsın. Sonra sonuçlarını mod arkadaşlarla paylaşsın eğer denilen kazanç veya vaatler karşılanmışsa konusunun aktif olmasına izin verilsin.
Ayrıca bu konunun aynısını forumda kategorisine açmıştım 1 hafta önce ama malesef onaylanmadı
Şikayet konunuz güncellemeden önce olduğu için Marka Koruma kapsamında sadece siz ve şikayet edilen kişi tarafından görülebiliyordu. Zaten şikayet sonucunun ne olduğunu biliyorsunuz.
Eğitim satışıyla ilgili önerinizi düşünmüştük. Moderatör ekibinden bir jüri ya da üyelerle birlikte karma bir jüri eğitimleri tek tek inceledikten sonra konu açabilir diye tartıştık. Onda da şöyle bir sorun var. Onay verdiğimiz ya da veren kişi hakkında çeşitli söylemler olabilir.
Buna neden izin verdiniz?
Çöp eğitime nasıl onay veriliyor?
Moderatörler eğitimlerimizi ücretsiz nasıl talep edebilir?
Ortak mısınız?
Gibi gibi sayısız sorunlar çıkacaktır. Hatta yaşanmış bir örnek vereyim.
Bu jüri olayını Tasarım Yarışmaları kategorisinde yaptık. Yanlış hatırlamıyorsam 5 moderatör, 6 kişi de tasarım hizmeti veren üyelerden bir Whatsapp grubu oluşturduk.
Report edilen tasarımları Whatsapp grubunda benzer mi şeklinde anket oluşturuyorduk. Buna rağmen çıkan kararları, işine gelmeyen birkaç kişinin sürekli şikayet etmesi ve forumda konu açarak bizleri zan altında bırakarak eleştirdiler.
Bizde madem öyle artık birebir kopya olmadığı sürece karışmayacağız şeklinde karar aldık ve jüriyi dağıttık.
Sözün özü, belirttiğiniz referans sistemi olmaz. Ancak yeni kurallar üzerinde çalışıyoruz. En kısa zamanda aktif edeceğiz.
Ama tekrar söylüyorum. Her şey sizde bitiyor. Sektör hakkında bilgi olmadan, araştırmadan, referansları sorgulamadan kısacası gerekli araştırmaları yapmadan lütfen ticaret yaparken dikkatli olalım.