Eğer erişebiliyorsanız
şu konuda kurumsal plus hakkında bir şeyler yazmıştım, neden böyle olduğunu anlamanız için bir yol gösterebilir. Kanlı canlı örneğiyle görebilirsiniz. Olayı kısa özet geçeyim kurumsal plus üyesi arkadaşın firması şikayet ediliyor ardından konu sürekli siliniyor bu defa oklar kurumsal plus üyesine çevriliyor çünkü ortada hiçbir açıklama olmadan şikayetler açıldıkça art arda siliniyor. Ben ilgili arkadaşla özelden görüştüm ve olayın neden kurumsal plus üyeliğe bağlandığını izah etmiştim, burada hata moderatörlere yazar şikayet ister geçerli gerek geçersiz olsun, üyeler kurumsal-mod ilişkisine karşı şüpheyle yaklaşırken şeffafça yapılmayan her hareket hoş karşılanmaz.
Kurumsal plus üye de aynı şekilde düşünüyor.
Yani ben kurumsalların desteklendiğini iddia etmiyorum, ortada şüphe varken buna karşın şeffaflık yok. Birazdan nişan için çıkacağım bir yandan hazırlanırken diğer yandan bu konuya yanıt yazıyorum yanlış anlaşılmamak adına.
Belirttiğiniz silinen konuları tek tek izah ediyorum.
xxx müşteri temsilcisi küfür ediyor - Konu hatalı kategoriye açıldığı için üyeyi Şikayet Var kategorisine konu açması yönlendiriyoruz. Konuyu Off Topic'e açmış.
Aynı konuyu bu sefer de Sorum Var kategorisine açıyor. Aynı şekilde konuyu silip yine Şikayet Var kategorisine yönlendiriyoruz.
Burada niye konu silme işlemi yapıyoruz? Çünkü Şikayet Var kategorisinin kendisine has konu açma şablonu var. O yüzden taşıma değil, konuyu silerek üyeyi ilgili kategoriye yönlendiriyoruz.
Aynı konuyu 3. kez Forum Dışı Şikayet kategorisine açıyor

Yine silip üyeyi yönlendiriyoruz. Halbuki artık burada ceza uygulamamız gerekir!
Son olarak şikayetçi üye doğru kategoriye (Şikayet Var) konu açıyor. Zaten şikayet konusu ve nasıl çözüldüğü ortadadır. Merak edenler bakabilir.
Bakın tekrar söylüyorum. Coşkun Çetin yönetiminde böyle şeylerin yaşanması imkansızdır. Premium üyelik sayfasında belirtilenlerin haricinde her üye eşittir. Kimseye farklı kural maddesi uygulanmaz. Kurumsal Plus'a nasıl işlem yapılıyorsa normal üyeye de aynı işlem uygulanır!