Defalarca açıklamamıza rağmen inanmak istemeyen insanlar maalesef kendilerini kapatıyor. Halbuki mantıklı olarak düşünecek olsalar
Moderatörler bu platformda tamamen gönüllü olarak gece gündüz emek harcıyor.
Maaşlı olarak çalıştırsam ve benim politikalarıma uymak zorunda kalsalar, evet, işte o zaman şüphe duysalar haklı olabilirler diyeceğim.

Zaten parayla yapılabilecek bir iş değil onbinlerce insanla uğraşmak çok zor..
Adamlar kesinlikle işlem yaparken normal üye ya da kurumsal üye diye karar vermiyorlar.
Eğer bu platformda bazı üyelere tölerans tanınıyor mu derseniz
Evet pozitif olarak her zaman tek ricam şu oldu:
eski ve sorunsuz üyelere, anlık sinirle, öfkeyle size laf söyleyenlere iyi niyetlilerse baskı yapmayın; insanları üzüp kırmayın. WhatsApp gruplarında da sürekli olarak sadece bunu yazarım, başka da bir şey yazmam. Hepsi bu!
R10, bildiğiniz üzere ticaretlere aracılık yapmıyor. Hizmeti ya da ürünü satan da, satın alan da kullanıcıların kendileri. Kendi özgür iradeleriyle istedikleri kişilerden istedikleri hizmetleri veya ürünleri satın alabiliyorlar.
Günde gerek forum konusundan gerek özel mesaj üzerinden gerek ise özelden onbinlerce işlem dönüyorÜrün veya hizmet güzel
çıkınca sorun yok, her şey yolunda. Fakat
sorun yaşanırsa, eyvah olay
dönüp dolaşıp yönetime ve moderatörlere geliyor.
Eğer çok fazla mağduriyet varsa-ki öyle görünüyor bu yüzden
Eğitim Satışları ile alakalı kategorilere bu akşam ciddi kurallar ve yaptırımlar getireceğiz.
Konuyu açarak bu sorunu dile getiren
@masterthone; ve
konuya denk gelen tüm kullanıcılara sesleniyorum: Önerileriniz varsa yazın; kurallara ekleyelim veya gerekirse mevcut kuralları değiştirelim. Daha önce bazı konularda amacı çözüm üretmek yerine şov yapmak olan, ifade özgürlüğü adı altında bize hakaret edip iftira atanları uzaklaştırdık. Ancak biz hiçbir zaman doğruyu söyleyeni uzaklaştıranlardan olmadık.
Saygı çerçevesinde sorununu dile getiren herkesle konuşmak ve doğru olan neyse onu yapmak, her zaman ilk önceliğimiz oldu. Emin olun kimse platformda tatsız olayların yaşanmasını istemez.