Mağduriyet giderilmeden ya da iade yapılmadan hangi ticaret puanları silindi?
Herkes aklına geleni yazıyor fakat kimse örnek veremiyor.
Bu yüzden rica ediyorum örnek verin şeffaf olarak bu konu üzerinden paylaşalım detayları ve hep beraber inceleyelim tüm kullanıcılar görsün sonucu.
Çünkü böyle olmuyor bu iş. Yazıp kenara çekiliyorsunuz okuyan bazı kullanıcılar yazılanların doğru olduğunu düşünüyor farklı bir konu görünce "evet bende denk gelmiştim bir kullanıcının silinmiştir" diyor

ticareti yapan siz lafı yiyen biz o yüzden böyle olmaz. Yazın inceleyelim. Keşke x moderatör haksız olsada üyeliğini silsem tüm herkese ders olsa.
Bizde her tüm işlemler
LOG altında. Moderatörler bir konuyu, mesajı ya da ticaret puanını
tamamen silemezler.
Üyelere silinmiş görünür fakat biz baktığımız zaman herşeyi görürüz. Hangi moderatör ne zaman sildi, gün, saat, ip adresi, kullanıcı adı vb..
iade yapılmadan veya
mağduriyet giderilmeden kimse ticaret puanı
silemez.
Peki şikayetlerin geçerli olup olmadığını bilmeden neden böyle bir yorum yaparak bizleri zan altında bırakıyorsunuz?
Herhangi bir mağduriyet yoksa ticaret puanı silinir.
İade yapılmışsa silinir.
Eğer hizmet veren konusunda garanti yok deyip, ondan lisans ya da başka bir şey alıp da bu ürün patladıktan sonra mağdurum deyip eksi trade atılmaz ve silinir.
Kanıtsız ithamlarda bir daha bulunmayalım lütfen... Günün büyük bir kısmını burada hizmet veren yönetici arkadaşlarımızın hakkına girmeyelim!
Varsa geçerli bir kanıt emin olun gereğini anında yaparız!
Eğer erişebiliyorsanız
şu konuda kurumsal plus hakkında bir şeyler yazmıştım, neden böyle olduğunu anlamanız için bir yol gösterebilir. Kanlı canlı örneğiyle görebilirsiniz. Olayı kısa özet geçeyim kurumsal plus üyesi arkadaşın firması şikayet ediliyor ardından konu sürekli siliniyor bu defa oklar kurumsal plus üyesine çevriliyor çünkü ortada hiçbir açıklama olmadan şikayetler açıldıkça art arda siliniyor. Ben ilgili arkadaşla özelden görüştüm ve olayın neden kurumsal plus üyeliğe bağlandığını izah etmiştim, burada hata moderatörlere yazar şikayet ister geçerli gerek geçersiz olsun, üyeler kurumsal-mod ilişkisine karşı şüpheyle yaklaşırken şeffafça yapılmayan her hareket hoş karşılanmaz.
Kurumsal plus üye de aynı şekilde düşünüyor.
Yani ben kurumsalların desteklendiğini iddia etmiyorum, ortada şüphe varken buna karşın şeffaflık yok. Birazdan nişan için çıkacağım bir yandan hazırlanırken diğer yandan bu konuya yanıt yazıyorum yanlış anlaşılmamak adına.