Kınu sahibine katılıyorum. Kurumsal plusların mutlaka haklarında açılan şikayetler kaybolup gitmemeli. Kimin ne olduğunu bilip ona gmre eğitim almalıyız.

Ayrıca bu kısmi iadelerdeki satıcının kafasına göre belirlediği bir miktarı kesme işi ne olacak. Adam eğitimi süresinde teslim etmiyor. İade istiyorsun şu kadar masrafınız oldu diyor. Bakıyorsun sadece ücretsiz site kurulan bir siteden bir hesap açtığı için kısmı ödeme yapması modlar tarafından kabul ediliyor öyle az buz bir rakamda değil bu kesinti nerdeyse 1/3 ünü kesiyor ödenen rakamın. Bu kendinize yapılsa hiçbir hizmet almadığınız birşeyden böyle bir kesinti yapılmasını kabul eder misiniz bilmiyorum.

Daha önce de hizmet aldık bu ilk değil ortada bi hizmet görüyorsun diyorsun ki helali hoş olsun bi aksilik oldu bize uymadı kes masrafını iadeyi yap amenna. Ama bu şekilde ooerasyon masrafım var kes 5.000 lira şeyler hiç hoş değil

en azından satıcı madem öyle moderatöre kalem kalem giderlerini yazmalı moderatörde en azından incelemeli. Yoksa bende derim youtube hesabı açtım sana 10 bin masrafı var demeyi