Hiçbirini not almadım sadece denk geldi nereden bulabileceğim hakkında fikrim yok, arkadaşın dediği şeyin aynısını diyen ve şikayet konusu açan birkaç kişi görmüştüm aynı zamanda şikayeti destekleyen. Mutlaka benim gibi denk gelenler olmuştur şikayetlerin geçerli olup olmadığını bilemiyorum konuların devamını takip etmedim.
Peki şikayetlerin geçerli olup olmadığını bilmeden neden böyle bir yorum yaparak bizleri zan altında bırakıyorsunuz?
Herhangi bir mağduriyet yoksa ticaret puanı silinir.
İade yapılmışsa silinir.
Eğer hizmet veren konusunda garanti yok deyip, ondan lisans ya da başka bir şey alıp da bu ürün patladıktan sonra mağdurum deyip eksi trade atılmaz ve silinir.
Kanıtsız ithamlarda bir daha bulunmayalım lütfen... Günün büyük bir kısmını burada hizmet veren yönetici arkadaşlarımızın hakkına girmeyelim!
Varsa geçerli bir kanıt emin olun gereğini anında yaparız!