kendiminde kapaliçarşida atölyem var zaten çekirdekten gelmeyin üstünüze alinmayin ama bu sektörde insanlar sadece paralarini alip iş yapmayan becremeyen o kadar çok ekip ile çalişip o kadar çok para verdimki o yüzden bana artik sadece komik geliyor bu
benim istediğim kar marjinin zaten araştirip düzgün kontrol edersenziz eğer kar marji fazlasiyla olan bi sektör ikinisi karşidakinden para vs bişe istemiyorum sadece siralmaada yükseltecek seo diğerlerini yapacak geri kalan tüm maddisel işlemleri ben kendim halledicem
Ucuza iş yaptırmaya kalkınca maalesef verim alamıyorsunuz. Her sektörde olduğu gibi dijital sektörlerde de kötü niyetli insanlar var. Bu yüzden hiç bir sektöre b*k atmaya gerek yok.
Profesyonel kişi ve firmalardan hizmet almalısınız. En basitinden sizin google reklam danışmanlığınız için aylık asgari ücret + KDV sadece danışmanlık ücreti alınır. Daha reklam parası bile harcamadınız. Sektörünüzdeki kâr marjı yüksek olduğu için rekabette yüksek. Yüksek rekabet ortamında da yüksek reklam harcaması gerekir.