İş: Evla Kuyumculuk e-ticaret satışlarını artırma (SEO + Google Ads + içerik + performans)
Model: Satıştan %10 pay (net kâr/komisyon şartları sözleşme ile)
Mevcut durum: Site hazır, ürünler/ödemeler aktif, Search Console/Ads/Analytics erişimi verilir.
Beklenti: Aylık hedef, raporlama, bütçe yönetimi, ROI odaklı çalışma
Sağlananlar: Bütçe + görsel/metin desteği + hızlı onay
İletişim: [5319227084]
Not: Sabit ücret isteyenler lütfen yazmasın; gelir ortaklığı odaklı çalışma.
www.evlakuyumculuk.com kendi web sitem mağazam bir ay önce sermayem olmadığında kapatmak zorunda kaldım 1 senedir ortalama oalrak web sitesi geliştirmeye çalışyorum farklı kişilerle anlaştım hep ama bi türlü ilerletemedim bende şuandan sonra elimdeki kalanı değerlendirmek adına bu kararı aldım
rakip olarak büyük mağaza olmadan gelir karlarını göstermek için
1 ) Bilezikci.com
2 ) altınaşkı.com
3 ) özkonak.com
bunlar çok büyük olmayan ama iyi satş yapan firmalardır bende bunlardan baz alarak kar marjını telde konuşuruz ama sattış oarak günde ortlama 60-70 parça satan firmalardır
şuan en son alt yapımı ideasofta taşıdım ama bazı konularda eksik kaldığımdan ortalama ayda şuanlık 10 parça satış yapmaktayım bazen az bazen çok ama daha ileriye taşımak istiyorum yardımcı olan gerçekten bilen kişilerle anlaşmak istiyorum . ürün tedarik gönderim herşey bana ait geri kalan sadece hit öekmek ve merchant analytics seo kısmına ilgilenecek bi ekip arkadaşı istiyorum ...