videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Xxx garantili eğitimden bahsetmişsiniz. Böyle bir şeyin olmayacağını alan kişinin bilmesi gerekir."

böyle bir şey demişsiniz ,

benim önerim, bu tür konuları öyleyse siz mod olarak kaldırsanız daha iyi olmaz mı?

forumda çoğu kişi genç ve deneyimsiz. Özellikle yeni üyeler r10 güvenilir platform olduğundan zannediyorlar ki her kullanıcı da güvenilir.
Gelir garantili hizmet vermek zaten yasak. Buna müsaade etmiyoruz. O konuda örnek verdiği için devam ettirdim.

Ancak takdir edersiniz ki her şeye biz müdahale edemeyiz. Burada en önemli iş, hizmet alan arkadaşlar bitiyor. Yukarda da belirttim. Kimse parayı çöpten toplamıyor.
Ne olursa olsun, o işi yapmadan önce en azından temel bir bilgi sahibi olunmalı.
6 haneli gelirli bir site aldınız diyelim. O sektörü ya da orada yapılacaklarla alakalı bilgi sahibi değilseniz, o 6 haneli gelir kaç ay daha devam edebilir?
xxx sektörü çok kazandırıyor. Bende o işe gireyim demekle olmuyor maalesef... Ne olursa olsun, kesinlikle bir bilgi sahibi olmak gerekiyor. Ki alacağınız hizmetin düzgün mü yoksa değil mi diye en azından ayrımını yapabilin.
Size eksik ya da hatalı hizmet verildiğinde bunu anlayıp, hizmet aldığınız kişiden hakkınızı arayın.

Birçok arkadaşımız şikayet konularını takip ediyordur. Birçoğunuzunda dikkatini çekmiştir diye düşünüyorum. xxx hizmeti aldım ama faydasını görmedim. Evet faydasını görmemiş olabilirsin ama aldığın hizmetin ne olduğunu biliyor muydun?
Hizmet verenin ticari konusunu baştan sona okudun mu? Sana neler vaat ediyor ya da etmiyor. Halbuki konuyu baştan sona okusa bu detayların orada yazdığını görecek.

Neyse çok detaya da girmek istemiyorum Ama demek istediğimi anladınız.