Muratcan Safyürek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk etapta kendi organij satışlarımla ilerlemeyi düşünürüm sanırım.

Peki şeyi merak ediyorum bu işi başkalarından api çekerek yapabilirim biliyorum da. Kendi datamı vs. satın alabiliyor muyum o datayla servis sağlayabiliyor muyum yoksa birilerinden api çekmek zorunda mıyım. Bu çektiğim apiler stabil çalışır mı fiyatları sabit kalır mı yoksa ikidebir sorunlarıyla veya fiyat güncellemeleriyle uğraştırır mı beni?

Genel olarak ekip kurup ekiple çalışmayı severim eğer sistemin genel sabit işleyişi içinde ekiple ilerletebileceksem bana uygun bir iştir, yok sürekli beklenmedik bir durum olup sorunu benim çözmem gerekecekse uzak duracağım (biliyorsunuz sorunları çözme işi genelde patronlar kalır çalışanlar sadece işleyen işi devam ettirebiliyor yıllardır edindiğim tecrübe bu)

Reklam en kolayı hocam, benim için önemli olan stabil bir yazılım olması ikidebir abuk subuk sorunlarla uğraştırmaması, ayrıca servislerin de düzgün çalışması beni müşteriye rezil etmemesi vs. Bu işte istediğim stabillik ve kar marjları varsa başlarsam moderatörlük için aklımdasınız teşekkür edeirm
sıteyı ac bana yaz apılerını ayarlım hocam çer çöp alma ucuz dıye zaten kar marjın yuksek olcak alıs fıyatını dsunme kalıteye bak bende aynısnı yapıyorum