vBlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın anlamadığınız bir nokta var. Ben eğitimi kesin almalıyım hayır bu eğitim çok iyi demedim aksine eğitim hakkında içeriği hakkında sizlere danışıyorum. Bu işi yapmış, tecrübe kazanmış üyelerin yorumlarını almaya çalışıyorum ama karşılaştığım yorumlara bak. Doğrudan salak demek yerine daha kibar bir dille salak demeye getiriliyor. Önyarga tavanda. Hani bir yerlerde tecrübe sahibi olmanız bu şekilde konuşabileceğiniz anlamına gelmiyor.
Derin bir nefes al ve para ile eğitim satanlara değil burada ücretsiz yardımcı olanlara güvenmenin daha akıllıca olduğuna kendini ikna et. Şimdi gelelim "Salak" mevzusuna. Bunun salaklıkla alakası yok. Bu işi yapmak istiyorsan eğitimin hiç bir faydası yok. Kendi araştırmanı kendin yaparak kendini eğitemiyorsan bu iş için uygun değilsindir. Başka bir iş bak kendine. Herkes Youtube yapacak diye bir şey yok bunu demek istedim. Ben doktor olamıyorum diye salak mı oluyorum şimdi?

Lütfen şimdi nasıl videolar yapmak istiyorsun acemi kategorisine bir konu aç. Sonra kullanılan programları sor. Onları indir ve bir kaç video yapmaya çalış. Biz de sana yardım edelim.