durum tam olarak bu..
biraz da ben ekleyeyim
bir işin/olayın içine girmeden o şeyi öğrenemezsin, bir yerden başlamalısın ki detaylar karşına çıktıkça onları çözerek öğrenebilesin
ama bakıyorum konu sahibi arkadaş bırak konu araştırmayı şurda sorduğu eğitimi daha önce alıp detaylıca yazmış olan arkadaşın attığı linki bile okumamış
o linkteki açıklamayı derinlemesine incelersen aslında o eğitimin ne kadar boş beleş bişey olduğunu görebilirdin
@vBlack;
Siz mutlaka bir eğitim alın hocam. Tek başınıza yapacak araştırma hevesi yok sizde. Bir iki yere para kaptırır ya bırakırsınız ya da tek başınıza öğrenmek için çabalarsınız. Bu da size güzel bir tecrübe olur. Para kaybederek tecrübe kazanmak en akılda kalıcı olanı.
Bunları niye yazdığıma gelecek olursak. Acaba Youtube kanalı açtınız bir yola girdiniz ve Acemi kategorisinde takıldığınız yeri sordunuz da kimse cevap vermedi mi diye profilinize girip açtığınız konulara baktım. Maalesef öyle bir konunuzu bulamadım. Siz önce şöyle bir kanal yapmak istiyorum deyin ve bu videoları nasıl yapabilirim diye bir konu açın. Çünkü nasıl yapıldığını bir görün bakalım kendiniz yapabilecek misiniz? Eğitimde de kendiniz yapacaksınız sonuçta.