Forumdaki ilk şikayetleri dahi inceledim hocam

Eleman, 4 senedir kendi adını kullanarak ve banka hesabını kullanarak dolandırıcılık yapıyor. Bu kanıya nasıl mı vardım? İfade vermeye karakola gittiğimde polis memuru da merak ederek sordu " Kardeşim bu adamın nereli olduğunu biliyor musun, hakkında açılan dosyalara bir bakalım." Forumda Alanya'da olduğunu söylediği bir post görmüştüm. Polis memuruna Alanya'da olduğunu söylediğimde hakkında açılan dosyalara baktık. 7 dosya vardı yanlış hatırlamıyorsam, 5'i dolandırıcılık 1'i ise uyuşturucu maddeden kaynaklı. Kısacası eleman, kendi adına açtığı hesaplarla dolandırıcılık yapıyor
Hocam ben öyle olduğunu hâlâ düşünmüyorum, yani öyle olsa bile ceza alacağını bile bile neden art arda bu işleri yapmaya devam etsin. Hesap kiralayan vs. insanların tüm bilgilerini alıyorlar, banka hesabı açtırıp onların banka hesabı üzerinden işlem yapıyorlar veya "sahacı" adı verilen kişilerle komisyon usulü çalışıyorlar. Yani bir de o elemanın yaptığı dlandırıcılıklara bakınca 300-500 lira için cidden adını neden lekelesin ki, ya içeri girmeyi çok seven birisi sürekli gir çık yapıyor ya AŞŞŞŞIRI gerizekalı ki bu sizin söylediğiniz ihtimal (kendisi ise gerçekten) ya da dediğim gibi başkalarının adını, cismini, hesabını kullanarak yapılan d0landırıcılıklar. Çünkü 10 sene önce Murat Aydın vardı, sonra araya yine illa birileri girmiştir, sonra Seyit diye biri çıktı, şimdi de Mustafa. Yani bir kişi kendi adını kullanarak cidden yapamaz bana absürt geliyor.