Arkadaşlar çoğu eğitimciler tam bir fiyasko geneli kapsamıyorum ama kimse size neyi nasıl yapacağını göstermiyor emin olun niye kazandıkları içeriği nişi paylaşsınlar hiç kimsede göstermez kolay kolay sadece şunu söyleyeceğim eğitime evet bende para verdim ama çok pişmanım eğer aklınız varsa zaten otomasyon falan yapmayın youtubeden r10 dan oradan buradan bir şeyler öğrenin 1 konu öğrenin 2-3 dakikalık konuşun örnek olarak kanal açmayı öğrenin ders 1 kanal nasıl açılır 2.video konusu kanal başlığı neye göre ayarlanır bunun gibi 50-60 tane içerik yapın bırakın içerik üretmeyi eğitim satın kısacası tüm eğitimcilerin fiyat biçtiği şeyi hiç bir şey bilmiyorsanız bile tek yapacağın şey var 0 tl ile chatgpt ye yazın youtube ingilizce kullanma diye 0 dan kanal açın copy paste yazın içerikleri beğenin 20-30 tane sonra youtube otomasyonları çıkıyor ve yabancının teki var şimdi ismini yazmayayım 25 saat eğitim videosu çektiği var tek 1 içerik var para orada niş içerik zaten türkiyedede yapan neredeyse sadece 10-12 gün onu araştırdım sadece yapan taş çatlasın ya 6 kişi yada 10 kişi vardır haftalık 5k dolarları kazanıyorlar aslında sorun şurada önceden üretken insanlardır fakat ister ekonomik sıkıntılar ister geçim kaygısı ve çoğu kesim ya çok fakir diğer kesimde çok çok zengin bir ortalaması yok ondan dolayı herkes kolay para biranda zengin olmak pahasına sanal kumara bağımlılık inanılmaz çoğaldı kimse yadırgamasın alınmasın ama evet kumar oynamak ahmaklık ama uyuşturucu yada diğer rahatlatıcı maddelerden kurtulabilirsin ama o kumar laneti insana yalan söyletir cebinde 200 tl olsun evde ekmek olmasın eve ekmek aldırtmaz gider o son 200 üde kumar oynattırır bir umut 200 tl ye 1000 tl kazanırım diyerekten kumarda sadece kasa kazanır diyorlar evet çoğunluğu kasa geri kalan %15 lik kısmını akıllı insan kazanır aza çoğa bakmayacak 200 tl ye gerekirse 80 tl alacak az kazanmak isteyen kazanır tabi 2 kazansa 1 kere kaybedince zararda oluyor o yüzden hiç oynamamak daha iyi keşke ülkede yasaklansa çünkü günden güne daha da kötüye gidiyor intihar olayları banka kiralama olayları bunlar hep maddiyatsızlıktan.. konu nereden nereye gitti