E-Book tarzı eğitimlerin çoğu fiyasko!
Ama "madem kazanıyorsun niye eğitim satıyorsun" konusunda size katılmıyorum kazanç kazançtır. İmkanın varsa her yerden kazanmalısın rüzgâr hep aynı yönde esmiyor maalesef.
Ama hepimizin aşina olduğu eBooklarla Eğitim sektörünün tamamını yargılayamayız Udemy'nin, Youtube'un, Stackoverflow'un, R10'un vs. vs. çok ekmeğini yedik.
Ben de yıllardır r10 kullanmama rağmen ilk hesap açma sebebim Reklam method'u satışıydı bu da bir eğitim sonuçta ama bu tarz kazanç eğitimleri eğitimi verenin sonunu getiriyor.
Örnek: Sattığım method facebook eşikli reklam methoduydu, sattıkça reklam verenler çoğaldı, r10'da rakip çoğaldı herkes hem eşikli reklam vermeye hem method satmaya başladı eşik öyle ya da böyle bitti!
Örnek 2: Birinin gazına gelip yapay zeka için eBook hazırladım öyle meşakatli de değildi 3 günde falan yazdım yaptığım işi. Instagram, Tiktok, Facebook, Youtube ve +18 içerik platformlarına LoRa oluşturup gerçekçi kişiler yaratarak kazanç elde ettiğiniz bir eBook işe yarıyor mu evet yarıyor ama Hem Meta, Hem YouTube, Hem de Tiktok bunların önüne geçmek için yapay zeka içeriklerini arkaplana atma ve kazançlarını düşürme kararı alıyor.

Bu gibi konularda da aklıma hep şu fotoğraf geliyor


Bildiğimizi de anlatmak çok önemli bence ücretli ya da ücretsiz farketmiyor bilgiyi toprağa mı götüreceğiz