Neden böyle bir toplumdayız hâlen daha anlamıyorum. 2025 yılında o kadar emek ve ümit ile 6 tane şarkı çıkarttım. Emek kısmını felan boş veriyorum sadece haddinden fazla hayâl var işin içinde. Yakın çevreme atıyorum duyurmak mabında tek bir hareket yok. R10 üzerinden insanlardan rica minnet duyurmak adına yardımcı olmalarını istiyorum tık yok. Sosyal medyada keşfete düşerek aldığım yorumlar öyle şeyler ki yakın çevremden tiksindiriyor insanı. Yakın çevrem şarkıya etkileşim bırakmaz bireysel bana bir mesaj atmaz yorum yapmaz hiç tanımadığım insanlar keşfette öylesine denk geldiğim şahıslar çok güzel mesajlar atıyorlar. R10 dan bahsetmek bile istemiyorum 2 farklı konu açtım destek olur musunuz diye 300 görüntülenmeleri var gelen yorum 5 müziğe etkileşim 1. Şaka gibi. İnsanların bir şeyler yapmaya çabalamasını mı çekemiyoruz yoksa başka bir şey mi var işin içinde anlamıyorum…
Youtube Music Spotify
Hocam önce bu uslubunuzu değiştirin bence önce. Keza dün bende dinledim yorum yaptım ama öyle ahım şahım aaa bu ses harika demedim. Ha emeğinize saygı duyuyorum velakin bu uslupla gelirseniz tepki alırsınız bu da sizi üzer.