Maximus178 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğiniz emeğin farkındayım, umarım istediğiniz başarıları fazlasıyla elde edersiniz. Lakin yakın çevrenizin bu husustaki heyecanı sizinki kadar olmayabilir mi?

Emek ve hayaller işin içine girdiğinde beklediğiniz değerin daha çok olmasını istemeniz kadar doğal bir durum yoktur, ama insanları sizle aynı hayali paylaşmıyor diye suçlayabilir miyiz? Yakın çevrenizin destek olmaması hususunda bir şey diyemiyorum tabii.
Yani illaki de herkesin kendince fikirleri var. Belki beğenmiyor bile olabilirler, bunu sonuna kadar anlarım. Youtube a girip yorum beğeni yapmak 10 saniye. Instagramda duyurmak adına bir hikaye bile atılması 10 15 saniye. Sadece kendi adıma da konuşmuyorum bu mecrada böyle bir sürü insan yitip gitti. İnsanlar emek sarfediyorlar. Şarkıyı beğenmiyor olabilirsin. Her türden opsiyon olabilir işin içinde fakat birinin hayaline destek olmak bizlerin sadece 30 saniyesini alıyorsa ben burda art niyet ararım gibi bir durum çıkıyor işin içine. Bilmiyorum belki de ben farklı bir yerden bakıyorum duruma.