Sizin tam olarak iyi olduğunuzu bilmiyorum hocam. Konuyu kendi tarafımca yanıtlamak istedim. Ben hic iyi değilim yok iyiyim diyipte evrene iyi mesaj gönderme çabasında da değilim çünkü iyi değilim ki kendimi kandırıp iyi diyiyim.
Kocaman bir mücadele içerisindeyim milyonlarca bilgiye sahip bilgi çöplüğü durumundayım eskiyi unutup yenilenmem güncelleme almam gerektiğinin farkındayım.
3 harfli bir market sektöründeyim yeniyim ve işi ağır ama merdiven olarak kullanıyorum umuyorum ki bir gün illa düzlüğe çıkıcam.
Ve kendime verdiğim söz, iş yoğuluğu, yorgunluk, stres, ve olası bir insanın sahip olabileceği hiçbirşeye sahip değilim gibi hissediyorum ama karamsar değilim. Çünkü başarıcam sağlık yerinde olsun ve wallahi her dakika şükür getiriyorum.
Yorgunluk çöküyor üstüme eve 11 ila 12 arası gece gidiyorum ve pat diye uyku bastırıyor.
Odam sıcak pc laptop ısınıyor buz kuruyorum dibine yin3 çözüm değil. Sözde fan soğutucu var lakin boş geliyor.
Monster laptap tam edit yapiyim diyorum pc kasmıyor ekran kasıyor pikselleme oluyor. Sonra diyorum kendime ahmet hersey var ve yok içerisindesin. Uyu yine nasip değil diyip pc yi kapatıyorum.
Tam 1 yillik lisanlı capcut pro aldım lakin pc sorun cikarıyor güzelim programı kullanamadım gitti.
Sorun belkide bendedir. Sizi duyar gibiyim lakin walla hani kendimi düzeltiyorum bir yer patlak veriyor artık dikiş tutmaz hale geldim.
Paraya ne kadar yaklassam o kadar uzaklasiyor benden. Ve tam basardim diyorum elimdekileri kaybediyorum.