hocam hala aynı modla yazıyorsunuz. biz bu yazdığınız tavırla muhattap olmak istesek açar atv izleriz zaten.
sen bir konu açmışsın verdim linkini, o konu diyorum ki algı yaratacak şekilde ve gerçeği yansıtmayacak şekilde açılmış. başkalarının açtığı konudan rahatsız oluyorsun ama senin önce bunun sorumluluğunu alman lazım.
yazdığınız şeyler benim yazdıklarımla alakalı değil, kim yangın söndürmek kolay dedi? kim sosyal medyada olayı küçümsedi anlamadım, bana cevap olarak yazdığınız cevapta benim yazdıklarımla ilgili yazın ki yazdıklarımız bir bağlamda kalsın, yoksa iletişim kuramayız. sizin muhalefetten umudunuz olmaması iktidardan umudunuz olması vs sizi ilgilendirir, saygı duyuyorum siyasi görüşünüze. ondan bağımsız yazışabilmemiz lazım. burada bir konu var hocam. bu konu hukuka adalete uygun davranılması ile ilgili.
bundan önce hiç mi yoktu saygısız veya ithamlı yazı yazan? 30 40 sene öncesini ve tarih bilgim nedeniyle de çok daha eskileri bilen yaşlı bir abinizim. dünyanın çok az yerinde insanlar eleştirdiği için hakaret veya tehdit edildikleri gerekçesi ile bu tür şeyler yaşanıyor. bu özgür ortamın ülkemizde de olmasını istememiz lazım. kimse düşman veya vatan haini falan değil, tanıdığım tüm muhalifler vatansever insanlar, ülkeleri için kahroluyorlar, "bizden olmayan vatansever değildir algısı" asıl en tehlikeli algıdır. Ülkemiz işgale uğradığında yan yana savaşacak insanların birbirine vatan haini dememesi ötekileştirmemesi gerekir. Siyasetçiler siyasetini yapsın, ama vatandaşlar komşusunu arkadaşını veya forumdaki diğer görüşteki insanları televizyonlarda yapılan propagandadan etkilenerek yaftalamasın, ülke de dünya da hepimizin.
O konuyuda siyasete çektiler diye ben kilitlettirdim oysaki
Türkiye yanıyor ama dünyada yanıyor,havaların sıcaklığından bahsetmek için ,o konuyu açtığımı belirttim zaten,kim diyor sosyal medyada yangın söndürmek kolay dedi diyorsun
asıl bütün algılar yangın üzerinden yapılıyor,birisi gelmiş ormanı yakmış,2 saat sonra yok nerede uçak nerede ekipler diye sürekli algı yapmak için kullanılıyor,o sırada yangın ekipleri ateşin ortasında ormanı söndürmekle meşgul
Geçmişte yok öylemi oldu böylemi oldu beni ilgilendirmez,Her seçimde seni yenemiyorum diye, senin yaptığın işi yapamıyorum diye,Artık bırak o işi ,yoksa boğarlarmı ,öld.rüllermi diyerek, imada bulunulması tamamen yasak olmalı
Sürekli Erdoğanı eleştirerek siyaset yürümez,bak chp nin kazandığı yerlere,çöpü toplayacak kapasiteleri yok,savunmayalımda ülkeyi ,jetlerle yurtdışına para çıkaranlaramı teslim edelim,
Bizi boşverin bizi bir kenera koyun,mesela kendi adamlarının itrafcı olduğu bu rüşvetcileri ne zaman eleştirireceksiniz,çöp bile toplayamayan su bile dağıtmaktan acizleri ne zaman eleştirme cesareti göstereceksiniz
Neyse Dalkavuk diye hakaret edenler yüzünden boş boşuna zamanımı çaldılar birsürü işim var,kalın sağlıcakla,uğraşamıcam ,koyun diyen, kitap oku diye saçmalayan şahıslarla