hocam hala aynı modla yazıyorsunuz. biz bu yazdığınız tavırla muhattap olmak istesek açar atv izleriz zaten.
sen bir konu açmışsın verdim linkini, o konu diyorum ki algı yaratacak şekilde ve gerçeği yansıtmayacak şekilde açılmış. başkalarının açtığı konudan rahatsız oluyorsun ama senin önce bunun sorumluluğunu alman lazım.
yazdığınız şeyler benim yazdıklarımla alakalı değil, kim yangın söndürmek kolay dedi? kim sosyal medyada olayı küçümsedi anlamadım, bana cevap olarak yazdığınız cevapta benim yazdıklarımla ilgili yazın ki yazdıklarımız bir bağlamda kalsın, yoksa iletişim kuramayız. sizin muhalefetten umudunuz olmaması iktidardan umudunuz olması vs sizi ilgilendirir, saygı duyuyorum siyasi görüşünüze. ondan bağımsız yazışabilmemiz lazım. burada bir konu var hocam. bu konu hukuka adalete uygun davranılması ile ilgili.
bundan önce hiç mi yoktu saygısız veya ithamlı yazı yazan? 30 40 sene öncesini ve tarih bilgim nedeniyle de çok daha eskileri bilen yaşlı bir abinizim. dünyanın çok az yerinde insanlar eleştirdiği için hakaret veya tehdit edildikleri gerekçesi ile bu tür şeyler yaşanıyor. bu özgür ortamın ülkemizde de olmasını istememiz lazım. kimse düşman veya vatan haini falan değil, tanıdığım tüm muhalifler vatansever insanlar, ülkeleri için kahroluyorlar, "bizden olmayan vatansever değildir algısı" asıl en tehlikeli algıdır. Ülkemiz işgale uğradığında yan yana savaşacak insanların birbirine vatan haini dememesi ötekileştirmemesi gerekir. Siyasetçiler siyasetini yapsın, ama vatandaşlar komşusunu arkadaşını veya forumdaki diğer görüşteki insanları televizyonlarda yapılan propagandadan etkilenerek yaftalamasın, ülke de dünya da hepimizin.
Türkiye yanıyor ama dünyada yanıyor,havaların sıcaklığından bahsettim,ayrıca ben orman yangınlarında bulunmuş biri olarak konuya hakimim
bir orman yandığında,karşındaki yangın bir dev,sen karınca gibi kalıyorsun,hadi söndür şu yangını diyerek sönmüyor,emek istiyor mücadele istiyor,canlar gidiyor
adam sıcağın ortasında alevlerle mücadele ederken,sosyal medyada yada burda,yaw söndürsenize şu yangını demek,ordaki emek harcayanlara saygısızlık demek,
yangını canla başla söndürmek için uğraşanlara büyük saygısızlık oluyor,çünkü koskoca orman yangını,ucaklar insanlar karınca gibi birşey kalıyor,tam ortasında kaldık gördüm,2 günde zor söndürdük
siyasi görüşe gelince,karşı taraf beni zerre ilgilendimediği için,aslada karşı tarfa oy vermeyeceğim için,bütün eleştirilerim sadece kendi siyasi görüşüm olan iktidara karşıdır,
çünkü onlardan umdum var muhalefetten zerre umudum yok,bu demek değildirki algılara yalanlara karşı sessiz kalalım,oy verdiğim siyasi görüşü nasıl eleştiryorum nasıl kızıyorum ben bilirim
dediğim gibi karşı muhalefetten zerre güvenim yok,çöp toplamatan su vermekten bile aciz bir siyasi grup, Yani kendi oy verdiklerimi yanlışlarını eleştiriyorum kızıyorum aynı zamanda da savunuyorum