bu forumda siyasi tartışmaları seviye itibariyle beğenmiyorum ve dahil olmuyorum.
Ancak sizin ısı haritasını yangın haritası diye yayımlayarak açtığınız bu konunun algıdan başka ne amacı vardır hocam?
https://www.r10.net/gundemdeki-konul...k-yaniyor.html
"türkiye yanıyor ama hükümeti eleştirmeyin türkiye dışı daha çok yanıyor"
doğruya doğru eğriye eğri demek lazım. HAK bunu gerektirir. Adil olmak lazım.
bu konuyu açan kişi clickbait bir başlık açmış diye düşünebilirsiniz, açınca ben de öyle düşündüm, ama savunma refleksiyle kızmadan önce konuyu okudum ve bir eleştiride bulunduğunu anladım. Siz de bunu görüyorsunuz, ama siyasi görüşünüz nedeniyle burada çırpınıyorsunuz, bunu yapmayın hocam. ne size ne başkasına faydası var. yangın çıkınca gerekli şekilde müdahele edilmiyorsa oy verdiğiniz partiyi eleştirebilmelisiniz. Aynı şekilde karşı partiden olanlar da ak partinin yaptığı işi şeyleri takdir edebilmeli. her konuda farklı bir tarzla olaylara yaklaşmadan tutarlı olmak lazım. Türkiye yanıyor hala, başka ülkeler de yanıyorsa oradaki ormana kurda kuşa da o halklara da yazık. Bizde oradakinden az yanıyorsa da yine de üzülüp kahrolmamız lazım ve ne yapılacağını nasıl yapılacağını konuşmak lazım.
Fatih altaylı yaptığı kaliteli programlar dışında tarz ve siyasi görüş olarak bana hitap etmiyor, ama hapse atılma gerekçesi hukuki değilse buna karşı çıkmak gerekiyor.
Siz de karşı çıkabilmelisiniz.
hukuk herkese lazım.

temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanane ? profil fotomdan,sizin boş siyasi görüşünüzümü savunmam gerekiyor ?,algılarınızı yalanlarınızı mı alkışlamam gerekiyor,
jetlerle yurtdışına para kaçıranlarımı desteklemem gerekiyor,sanene benim profil fotomdan sanene benim görüşümden,
sen yalan başlıkla ilgili bir cevabın varsa yaz,yoksa sus
Ayrıca benim soyadımda aslan kendimde aslan