Yaklaşık 1 yıldır shorts ile uğraşıyorum. İlk ayımda mantığı kavradıktan sonra seri bir şekilde kanallarımı büyüttüm. Yaptığım en büyük hatalardan biri para kazanması açık kanallarımı satmaktı. 4-5 Tane para kazanması açık kanallarımı sattım ve shorts yapmaya devam ettim. Ardından hızlı büyüyen nişlerle tanıştım tabi ki bu nişler youtube politikasına tersti. Çok hızlı kanallarım büyüyordu ama 10 kanal açsam 8 tanesi kapanıp 2 tanesi kalıyordu. Ardından bu 2 kanalı da sattıktan sonra açtığım kanallar anında kapanmaya başladı. 0'dan açtığım kanallar ya hiç izlenmiyor ya da ilk video 10-20k izlenip 2. video da 0 izleniyordu. En son yaptığım kanalda bu durumun düzeldiğini sandım ilk 30 video falan shorts akışındaydı ama 31. gününde tekrar vana kapandı. Bütün videolarımın izlenmesinin bir anda durması çok anormal geliyor. Youtube artık izletmiyor. Bilgisayardan atıyorum olmuyor, telefondan atıyorum olmuyor. Yeni gmail açıyorum olmuyor, eski tarihli gmail ile kanal açıyorum olmuyor. İlk 15-20k izlenen videolarımın geçme oranları en az %75, istatistik olarak bir sıkıntı yok ama önceden yaptığım politika hataları yüzünden sanırım ne de yapsam Youtube beni izletmeyecek. Bu durumu yaşayıp çözebilen arkadaşlarım, büyüklerim varsa yardımcı olabilir mi ? Lütfen bu durumu yapmaya devam et düzelecektir olarak yorumlamayın. Bende youtubenin içindeyim ve bu o tarz bir durum değil. Önceden yaptığım hiçbir kanalımda akışta olan bir kanal bir anda 0'a düşmedi. Aşağıya bıraktığım istatistiğe bakınca durumu anlayabilirsiniz. Saatlik 1-2k arası izlenen bir kanal bir anda nasıl saate 3-5 izlenmeye başlıyor ? Bu bir kanal düşüşü değil. Kanal düşüşünde bütün videoların izlenmesi 0'a düşmez. Saatlik 2k izleniyorsan 800-900'e düşersin ama bu sanırım BAN gibi bir durum. Açtığım her kanalın kaderi böyle. Belli bir süreden sonra bütün videolar duruyor ve saatlik 3-5-10 izlenmeye başlıyorum. Son 2 aydır bu şekildeyim yardımcı olabilecek varsa yanıt veya mesaj atarsa çok mutlu olurum.