Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle değil hocam geriden geliyorsunuz… yıllar önce bırada söylenen şeyler bizzat ailem tarafından bana söylenmişti… arkadaşlarım iş arkadaşlarım hatta eşim bille hadi önümüzdeki ay taşınalım diyene kadar inanmıyordu onlara göre kazandığını boşa harcayan biriyidim. (hala öyleyim )

kazandığımı yıllarca hobilere ıvır zıvıra harcadım… öğrendim… milletin evinde pc yokken benim evimde 3 tane vardı… öğrenmekten zevk aldım…

şimdi siz şuan böyle harcamaları yapan insanlara küçültücü gözlerle bakıyorsunuz ama belki de 10 yıl sonra o insanlardan bazıları sizin durumunuzdan iyi olacak…

çocuklarım 10-11 yaşına gelince aon model iphone almayı düşünüyorum her ikisinie de… ikisine de macbook pro alacağım… babalarının vizyonunu görüp umutsuzluğa kapılmasınlar aksine onlar için uğraşan babanın varlığı ile güçlü olup hayal gücüne sahip olsunlar…

eğer okumaya üşenmez iseniz yapay zekanın (pro versiyon) mevcut asagari ücretlinin durumu ve benim durumumun değişim yorumunu atayım.

iyi forumlar
Hocam bana ayda 30k maaş alıp ev geçindiren bir erkeğin sizin tarzınızda "vizyonu" nasıl yapacağını yazabilir misiniz?