Ahah hocam valla güldürdünüz, bence insanlara gösteriş yapmanın insanlara iyi gözükmeye çalışmanın aslında kendinize hiçbir katkısı olmadığını anladığınızda asıl vizyonunuz artacak. Başta saydığınız ilk 3 şey kadar parayı çöpe atacak bir eylem olmayabilir ama anlıyorum sizi benim bahsettiğim insan modeliyle sizin aranızda dağlar kadar fark var. Benim söylediğim insan bu dediklerinizin %1'ini yapamaz değil 5-10 yıl, 50-60 yıl sonra bile arsa alıp ev falan yapamaz. Sadece empati kurun hocam bahsettiğim insan modeline empati kuracaksınız bütün olayları kendi açınızdan düşünüyorsunuz.
öyle değil hocam geriden geliyorsunuz
yıllar önce bırada söylenen şeyler bizzat ailem tarafından bana söylenmişti
arkadaşlarım iş arkadaşlarım hatta eşim bille hadi önümüzdeki ay taşınalım diyene kadar inanmıyordu onlara göre kazandığını boşa harcayan biriyidim. (hala öyleyim

)
kazandığımı yıllarca hobilere ıvır zıvıra harcadım
öğrendim
milletin evinde pc yokken benim evimde 3 tane vardı
öğrenmekten zevk aldım
şimdi siz şuan böyle harcamaları yapan insanlara küçültücü gözlerle bakıyorsunuz ama belki de 10 yıl sonra o insanlardan bazıları sizin durumunuzdan iyi olacak
çocuklarım 10-11 yaşına gelince aon model iphone almayı düşünüyorum her ikisinie de
ikisine de macbook pro alacağım
babalarının vizyonunu görüp umutsuzluğa kapılmasınlar aksine onlar için uğraşan babanın varlığı ile güçlü olup hayal gücüne sahip olsunlar
eğer okumaya üşenmez iseniz yapay zekanın (pro versiyon) mevcut asagari ücretlinin durumu ve benim durumumun değişim yorumunu atayım.
iyi forumlar