İnsanlık tarihi boyunca her zaman bazı şeyler hep istenen şeyler olmuştur kimi zaman bu bir sopa kimi zaman bir balta kimi zaman bir at olmuştur.
insan, diğer insandan üst olmak ister bu rekabet ile olur ve doğanın bir kuralıdır aslında.

ıphone konusuna gelirsek gerçekten kullanana kadar herkese bu fiyatlar saçma geliyor ama 1 kere zehri aldığında vazgeçmek çok zor.
kendimden örnek vereyim bilgisayarda hep windows kullandım tam 10 yıl sonra bir iş yerinde mac kullandım sadece 6 ay sonra artık windows çok saçma gelmeye başladı.
aynı şekilde şu an telefonum android ve bozuldu bozulacak ıphone almak istiyorum bütçem yetmiyor o sebeple alamıyorum ama bütçem yakın olsa hiç düşünmez alırdım.
bütçemi zorlayıp almaya çalışacağım

aslında mevzu şu; kalite. adamlar yazılımdan ürüne kaliteli bir telefon üretiyor kalite her zaman cazip geliyor kısaca.

birde şu var bir abim vardı girdiği iş yerinde müdür oldu ama kırık bir android kullanıyordu sonra oranın hissesini vs aldı
birnevi patronlarından birisi oldu. sonra telefonu fişi çekti, dedim ki senin ıphone alman lazım çünkü artık bir sınıf atladın.
direndi vs sonra aldı aradan biraz zaman geçince gerçekten haklıymışsın dedi, çünkü bir düşünün orada patronların hepsinde ıphone var
sende krıık android var seni dikkate almazlar vesselam çevrede çok dikkat çekmemek için de alıyor millet kısaca.