ben yanlızlıktan yanayım. hele bu devirde insan kendisini eş, çocuk gibi yüklerin altına sokmamalı. zaten evlenmek demek borç ve kredi yükü altına girmek demek ki evlilik kurumunu kökünden sarsan şeyler bunlar. desen ki medeni ülkelerdeki gibi eğitim sağlık emeklilik gibi standartlar var, o zaman derim ki yap. ama burası için olmaz.
hele çocuk... 18 sene vadeli bir porche'den daha pahalı. hep şöyle düşündüm: "bir porschem olduğunda ve artı bir porsche parasını kenara koyduğumda çıocuk yapabilirim".
kaldı ki.... çocuğun sormaz mı sana "çok da güzel bir yataın vardı sanki de beni doğurdun" diye....
tercih meselesi... ama şurası gerçekk ki porsche'un varsa kesinlikle ve kesinlikle yanlız kalmıyordun. bir kahveyi bile tek başına içemiyorsun. hem hanımefendiler anlamında hem iş imkanları anlamında. şimdi diyecek ki insanlar paraya gelen kadından hayır gelmez. evet doğru ama... hepsi de öyle çıkmıyor. gayet kaliteliler de çıkıyor. veee an önemlisi... seçme özgürlüğü. kimse de kafanın etini yemiyor, hırlamıyor, kapris yapmıyor. biliyorlar ki seçen taraf "sen"sin. onlar seçilenler. uymazsa sırada bekleyen çok..
buraya da bombayı bırakıp hepinize hayırlı günler dileyeyim arkadaşlar.
not: eskiden porsche'm vardı... artık yok...