Herkese merhaba,
PDF dosyalarını düzenlemek ve çeşitli işlemler yapmak için uzun zamandır Adobe acrobat pro dc kullanıyorum. Programı, ismini vermek istemediğim fakat muhtemelen çoğumuzun en az bir kez bir şey indirdiği bir siteden edinmiştim. Ancak daha sonra fark ettim ki programın içine keylogger gömülmüş. Bunu, hesaplarıma farklı ülkelerden giriş yapılmaya başlandığında ve bilgilerim çalındığında anladım. Forumlarda tüm bilgilerimiz para karşılığında satılıyormuş.

Diyeceksiniz ki, "Madem öyle, programı lisanslı olarak kullan, sorun yaşama." Haklısınız ama ne yazık ki satın alınan bazı lisanslar bile belli bir süre sonra kapanıyor ya da aktifliğini yitiriyor. Bu da özellikle ihtiyaç anında beni oldukça zorluyor.

Önceliğim, ücretsiz ve lisanssız şekilde sorunsuz ve uzun vadeli kullanabileceğim bir çözüm bulmak. Aranızda stabil çalışan, güvenilir bir versiyona sahip olan ya da lisans problemi yaşatmayan alternatif bir yöntem bilen varsa, paylaşırsa gerçekten çok sevinirim. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.