vaytcaklitmoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ben Özlem. Konu için öncelikle teşekkürler. Ben evden kendi kendime öğrenmeye çalıştım. React, Css, Typescript bilgim var. Uzman olmak için uğraşsam da kazanç kaygısı bi yerde insanı farklı sektöre de yöneltiyor. Böylelikle ayrılan zaman düşüyor haliyle. Bundan dolayı şunu sorabilirim. Ben iş almak için ne gibi projeler geliştirmeliyim? Ya da aklıma gelmeyen ama sizin önerebileceğiniz şeyler nelerdir?

Çok yol kat etmişsin tebrikler. React çok önemli özellikle. Ajax ve js öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim iyi bir frontendci olabilirsiniz. Yazılımda ne kadar çok projede yer alırsanız büyük küçük farketmez o kadar ileri gidersiniz, teorik bilgi pratikle gelişir. Kod ezberlemeye odaklanmayın.

Kazanç kaygısı maalesef birçoğumuzun derdi oldu. Ben ne süreçlerden geçtim anlatsam hikaye gibi gelir. Uzun yıllar ikinci iş yada ek mesai harcayarak öğrendiğim ve icra ettiğim birşey oldu yazılım. Kaygılarımdan uzaklaşıp yaptığım şeye odaklanınca zaman içerisinde şartların kendiliğinden oluştuğunu gördüm. Doğru yoldasın, bu işi seviyorsan pes etmek yok. Devam. 👍