Bu kadar bilgi sahibi olduğunuz ve derin araştırmalar yaptığınız bir konuyu takip edeceğinizi düşünmüştüm.
Manipüleye açık olması diyerek hiçbir yere varmıyorsunuz. Bahsettiğiniz kod satırlarını, bloklarını veya fonksiyonları belirtirseniz açıklamaya çalışırım. İthamda bulunan sizseniz detaylı şekilde açıklama yükü de sizdedir. Ayrıca yeni projemin reklamını yapmıyorum, erişimde hala sorunları olan ya da GoodbyeDPI-Turkey ile ilgili endişesi olan kullanıcılar için tavsiyede bulunuyorum. Üstüne üstlük bu projeden de herhangi bir şekilde kazanç elde etmiyorum.
Tamamını detaylı şekilde anlattığımı düşünüyordum ancak anlamakta zorluk çektiğinizi görüyorum. Exe'nin decomplie edilmesinden bahsetmedim. Rebuild yani kaynak kodlarını kullanarak tekrar build edilmesinden bahsettim. Hangi üniversiteden ne derece ile mezun oldunuz bilmiyorum ancak bazı terimleri anlamakta zorluk çektiğinizden eminim.
İlk mesajınızda yazdıklarınız:
Programın manipüleye açık olmasından kastınızın ne olduğunu bilemiyorum ancak bahsettiğiniz gibi fake bir siteye yönlendirip girilen bilgileri farklı kullanıcılara gönderme gibi bir durum yok. Bunu size daha net bir şekilde nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Komut dosyalarında gördüğünüz --fake-from-hex, --fake-with-sni, --fake-gen veya --fake-resend parametrelerini kıt bilginiz ile yorumlayarak bu sonuca ulaşıp ulaşmadığınızı da bilmiyorum. Bahsettiğiniz kısımları net bir şekilde belirtirseniz daha teknik ve detaylı şekilde açıklamaya çalışırım.
Sevgiler.
Projenizi en son incelediğimde nedense dns de bir ip bazlı yönlendirme olduğunu anlamıştım, ancak şuan tekrar incelediğimde onun isteğe bağlı bir durum olduğunu gayet iyi anladım, sizden özür diliyorum, herhangi bir güvenlik açığına sebebiyet verebilecek durum yok, projelerinizde başarılar.