PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim için bir şey yazarken, beni etiketlerseniz en azından haberim olur.
Ben sizin yazılımınız keylogger, veya virüslü demedim, açıkca zaten öyle bir durum olmadığını da söyledim, sizdeki problem ilgili dosyalardaki kod içeriği, ve manipüleye açık olması, bunu anlatacağınıza gelmişsiniz yeni yazılımdan veya exenin decompile edilmesinden bahsediyorsunuz, ben exe'den bahsetmişmiyim?
Belirttiğim dosyalardaki kodları açıklayın, manipüleye açık olup olmadığını söyleyin, sonrasında görüşelim, yeni projelerinizin reklamını yorumlarımda bahsetmeyin.
Sevgiler.
Bu kadar bilgi sahibi olduğunuz ve derin araştırmalar yaptığınız bir konuyu takip edeceğinizi düşünmüştüm.
Manipüleye açık olması diyerek hiçbir yere varmıyorsunuz. Bahsettiğiniz kod satırlarını, bloklarını veya fonksiyonları belirtirseniz açıklamaya çalışırım. İthamda bulunan sizseniz detaylı şekilde açıklama yükü de sizdedir. Ayrıca yeni projemin reklamını yapmıyorum, erişimde hala sorunları olan ya da GoodbyeDPI-Turkey ile ilgili endişesi olan kullanıcılar için tavsiyede bulunuyorum. Üstüne üstlük bu projeden de herhangi bir şekilde kazanç elde etmiyorum.
Tamamını detaylı şekilde anlattığımı düşünüyordum ancak anlamakta zorluk çektiğinizi görüyorum. Exe'nin decomplie edilmesinden bahsetmedim. Rebuild yani kaynak kodlarını kullanarak tekrar build edilmesinden bahsettim. Hangi üniversiteden ne derece ile mezun oldunuz bilmiyorum ancak bazı terimleri anlamakta zorluk çektiğinizden eminim.
İlk mesajınızda yazdıklarınız:
Alıntı
ancak dns açığı var.
goodbyedpi.c ve dnsredir.c dosyaları açık bir şekilde manüpüleye açık, dns üzerinden sunucu yönlendirmesiyle, siz discord sitesine, veya instagram'a girdiğinizde, arka planda aslında fake bir siteye giriş yapmış oluyorsunuz, girdiğiniz bilgiler site aracılığı ile farklı kullanıcılara gönderiliyor
Programın manipüleye açık olmasından kastınızın ne olduğunu bilemiyorum ancak bahsettiğiniz gibi fake bir siteye yönlendirip girilen bilgileri farklı kullanıcılara gönderme gibi bir durum yok. Bunu size daha net bir şekilde nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Komut dosyalarında gördüğünüz --fake-from-hex, --fake-with-sni, --fake-gen veya --fake-resend parametrelerini yorumlayarak bu sonuca ulaşıp ulaşmadığınızı da bilmiyorum. Bahsettiğiniz kısımları net bir şekilde belirtirseniz daha teknik ve detaylı şekilde açıklamaya çalışırım.
Sevgiler.