5 yıldır Almanya'da yaşıyorum. 1 kuruş devletten ne sosyal yardım ne de başka bişey aldım. Aksine %19 satış, yıllık da %45 gelir vergisi ödüyorum. Ana kazanç olarak uluslararası ticaret yapıyoruz. Ekstra hobi olarak yaptığım işler de var. Evim var, arabam var, 1 hafta sonra 200m2 lik bir işyeri de satın alıyorum kısmetse (noterde imzaları atıldı). TR de de eşimin üzerine 1 tane dubleks daire var.
Almanya-Avusturya-Hollanda nazarında o şikayeti edenlerin ne yaptığını sana söyleyeyim mi? Avrupa'da vergi ödememek için Privat hesaplarında asla para tutmayan, Türkiye'de evleri apartmanları arsaları bağları bahçeleri yazlıkları olan, nasıl olsa Avrupa Türkiye'yi Türkiye Avrupa'yı malı mülkü göremediğini bildikleri için Avrupa'dan sosyal yardım alan, Türkiye'den de emekli maaşı alan fırsatçılar. Avrupa'da Türkiye'yi , Türkiye'de de Avrupa'yı ***layan vergi vermemek için 40 takla atan uyanıklar. Keşke TR sistemi açsa da görseler kimin neyi var neyi yok. O zaman her iki taraftan da yemleri kesileceği için korkudan ne yapacaklarını şaşırırlar.