Merhaba,
30 yaşımdayım. Benden 3 yaş küçük fiziksel engeli olan bir kardeşim var. Annem Babam ve Kardeşim memlette yaşıyorlar. Ben tek başıma İstanbul'da yaşıyorum. Babam yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu. Durumu ağırlaşmaya başladığı için yaklaşık 7 ay önce işimden ayrılmak durumunda kaldım ve istanbuldaki evimi kapatıp memlekete kesin dönüş yaptım. 2 ay önce Babam vefat etti. Kardeşimin engel durumundan dolayı artık memleketimde yaşamak zorundayım.
Bu süreç içinde artık başkalarının işinde çalışmak istemediğimi farkettim ve kendi işimi kurma isteği oluştu kafamda. Yaklaşık 3 milyon TL kadar bir sermayem var. Üretim odaklı veya ticaret odaklı bir iş kurmak istiyorum ama ne aklıma yatan bir fikir var nede çevremde bana bu konuda akıl verecek birisi var. Bende burada size danışmak istiyorum. Bugün 3 milyon sermayeniz olsa yapacağınız iş ne olurdu ?
safran üretimi hocam ytd
1 Dönümde ilk yıl 1kg kuru safran verir 4 gramı şuan 450-500 arası alıcı buluyor eğer büyük dönümlük yer varsa tıbbı ürün yapanlarla anlaşıp yıllık hasatını önlerine yığabilirsin.

ytd bence araştır