Devletin görevi diyerek her şeyi uzaktan izleyen zihniyet yüzünden bu ülkenin evlatları daha yaşamadan sahipsiz kalıyor. Bu mesele artık kimin vazifesi tartışmasının çok ötesinde.

Ben ne bağış topluyorum, ne IBAN paylaşıyorum, ne de insanlardan tek kuruş istiyorum. Yaptığım şey sadece: doğrulanmış, valilik izinli kampanyalara içerik, görünürlük ve dijital destek sağlamak. Bunun için izin mi gerekiyor?
Zaten tüm bağışlar valilik izniyle açılmış hesaplarda toplanıyor. Destek verdiğimiz her kampanya hastane raporlarıyla belgeli ve şeffaf. Konuya bu kadar uzakken, kalkıp siyasi fikirlerinizi ortaya atmanızın kimseye faydası yok. O fikirleri kendi içinizde yaşayın.

Ben bu işi tamamen gönüllü yapıyorum. Günde bir saatimi ayırıp bir annenin sesini biraz daha fazla kişiye duyurabiliyorsam, bunun için kimseden icazet alacak değilim. Bu ülkede hâlâ işini hakkıyla yapan insanlar var ben de onlardan biri olmaya çalışıyorum. Kimsenin parasında, reklamında, yetkisinde değilim. Ama kimse de beni vicdanımla arama koyamaz.
Polis olmak sadece suçlu kovalamak değildir. Bazen bir çocuğun sessiz yardım çığlığına ses olmak da görevdir. Vicdanı olan herkesin görevi budur. Devlet yapsın deyip köşeye çekilmek kolay. Ama bu çocukların bir günü bile kıymetli. Uçakla tedaviye giderken vefat eden çocuklar var siz bilmiyor olabilirsiniz ama ben biliyorum.

Burada hiç kimse para istemiyor. Kimse şu IBAN’a 500 TL gönderin demiyor. Konuyu düzgünce okumadan yorum yapmışsınız. Burada konuştuğum şey; aileler seslerini duyurmaya çalışırken, bazı sosyal medya ajanslarının yaptığı hatalar, suistimaller, istismarlar… İşte biz bunu önlemeye çalışıyoruz.
Ve son olarak:
Birileri iyilik yapmaya çalışırken hâlâ acaba çıkarı mı var? diye düşünenler yüzünden bu ülkede vicdan en çok yalnız kalıyor.
Yorum yapmadan önce konuyu iyice anlayın. Anlamıyorsanız da lütfen sessiz kalın.