Halihazırda yedek parça satışı yaptığımız dükkanımız var. Web sitesi kurup, online satışa başlamak istiyoruz. Yüzlerce çeşit ürün olduğu için wordpress'e bulaşma tavsiyesi aldım. İkas, İdeasoft vs. sitelere baktığım zaman hizmetler ya çok pahalı ya da temalar çok dandik, bir türlü karar veremedim. Paketlere dahil olmayan entegrasyon fiyatları çok pahalı örneğin İkas pakette olmayan n11 entegrasyonu için 16788tl+kdv talep ediyor. Yazılım tecrübem olmadığı için anahtar teslim olmayan işlerden biraz uzak duruyorum. Bu konuda tecrübesi olan, tavsiye verebilecek birileri var mıdır?
Hazır altyapı konusunda başıyananlardanım kesinlikle tavriye etmiyorum. Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Sitenin mobil hızı çok düşük çıkıyor. 2 ay önce başladım. Destek ile çok iletişime geçtim en son kandırıldığımı hissettim. Siteyi inceleyebilirsin
https://www.orjinparca.com/ ve evet yapmak istediğim hiçbirşeyi rahat rahat yapamıyorum. Sürekli yardım alıp ekstra şeyler istenebiliyor. en basit xml entegrasyonunu bile onlara söyleyip yüklemeliymişim. Bazı tedarikçiler 3.tarafa gönderilecek bir database vermek istemiyor vs.vs