deitra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, tercihen Bursa'da yüzyüze forex trading eğitimi almak istiyorum. Odaklanma problemi yaşadığımdan yüzyüze almak istiyorum. Ücreti farketmeksizin her eğitime katılabilirim? Yardımcı olana R10+.
Odaklanma probleminiz varsa Forex yapmayı bir daha düşünün. Çünkü çoğu zaman tam odaklanarak girdiğiniz pozisyonlar bile kayıpla sonuçlanacak. Risk analizi Forexde en önemli şeydir ve bunun için kısa süreler içerisinde kesin hesaplamalar yapmanız gerekecek. Çok iyi bir eğitim alsanız ve kendinizi çok hazır hissetseniz bile ilk bir kaç aylık süreyi toplam sermayenizin %10'unu geçmeyecek şekilde kullanın ve bu sürecide eğitimin bir parçası olarak düşünün.

Eğitim alma işine gelecek olursak yüzyüze eğitim aşamasına geçmeden önce en azından bir ay kadar Youtube'dan eğitim videoları izlemeyi deneyin, tam odaklanamasanız bile bir ay işin abc sini öğrenin en azından. Bu süreçte Forex yapmaya uygun musunuz değil misiniz en azındna fikir sahibi olursunuz. Eğer ben bu işi yaparım derseniz o zaman yüzyüze eğitime geçin.