Yaklaşık 7 yıldır grafik tasarım alanında çalışıyorum. Son 3 aydır ise fotoğraf ve video çekimlerine yoğunlaştım. Bu alana geçiş yapmak için yaklaşık 2 ay önce, işime uygun olacağını düşündüğüm Nikon Z30 fotoğraf makinesini 16-50mm kit lens ile birlikte satın aldım. O zamandan beri video çekimi konusunda elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Bugün ise, mevcut kit lensin yapacağım işler için yetersiz kaldığını fark ettim ve bu yüzden Nikon Z 50mm f/1.8 S lensini satın aldım. Hedefim; doktor, psikolog, diyetisyen gibi meslek gruplarının röportaj ve bilgilendirici video çekimlerini yapmak.
Hani Instagram'da sık sık görürüz ya, bir diyetisyen Nasıl sağlıklı zayıflanır? ya da bir doktor Tümör nedir? diye anlatırişte tam olarak bu tarz içerikler üretmek istiyorum.
Ancak bu alanda yeniyim ve bu tarz işler nasıl alınıyor, müşterilere nasıl ulaşılır, süreç nasıl ilerliyor, çok fazla bilgim yok. Eğer bu konuda yol gösterebilecek ya da öneri sunabilecek birileri olursa, gerçekten çok mutlu olurum.