Benim kanal 2 ayı geçti. Abone sayım 2bini geçti. 70 küsür video yükledim.
Ama videolar 1k -1.5k arası izlenip kalıyor. Anlayacağınız Shorts olarak PK açmak imkansız. 2 ayda daha benim kanalda 100k izlenim ancak oldu. Pk açmak için milyonlarca izlenim gerekiyor.
Bu durumu Ahmet hocama anlattım. Böyle pk açmak imkansız dedim. Önce "Ben yalan mı söylüyorum" tarzı fırça yedim. Sonra bu akşam bakalım dedi(13.07.2025). Aradan 3 hafta zaman geçti hala bakacağız. (Belki bu yazıyı görünce hemen dönüş yapar. Niye böyle yazdın diye)
Tekrar söylüyorum. Abone hızlı geliyor. Ama short olarak 10 günde 1 ayda 3 ayda pk açmak imkansız. Uzun video atıp, izlenme süresi almak şart. Ama uzun videonun nasıl yapılacağını eğitimde anlatmadı.
Ben şahsen eğitimi aldığıma pişman oldum. Ayrıca tavsiye de etmem.
Çünkü Ahmet hocamla irtibat sorunumuz var. Haftalarca geri dönmediği oluyor, daha birgün ben yazmadan "Hocam ne yaptın nasıl gidiyor demedi". Sürekli yoğun, sürekli problemi var. Ne diyelim Allah yardımcısı olsun. Allah bizimde yardımcımız olsun. Çünkü İnsanlar umutlarını, paralarını, zamanlarını veriyor... Hepside çok değerli şeyler.
Ayrıca bu konu altında pk açıpta kanal istatistiği paylaşan görmedim.( Kimse paylaşmak zorunda değil biliyorum ama benim kanal pk açsa burdan ilan ederdim)
Kimseyi şikayet etmiyorum. Yaşım 41. Kendim ettim kendim buldum diyorum o kadar...
Tüm aynı sorunları ben de yaşadım. Kanal da aynısı gerçekten ben de pişmanım.