R10 da dert tasası olan insanların konularına denk geliyorum hepimizin dünya kadar derdi var ben dertsiz insan olduğuna da inanmıyorum insan kendine dert edinme konusunda çok başarılı.
Ama bence spor yapmak ( ki bilimsel olarak da doğru) insanı mutlu ediyor, Dertlerinizi çözmez onları çözmek için sizin mücadele etmeniz şart ama sizi mutlu eder, mutlu olursanız da mücadele ruhunuz artar.
----
8 ay kadar önceye kadar sporla alakam yoktu, öyle devletin fitness salonuna yazıldık bir kaç dostla 1 ay sonra hep beraber bıraktık ama benim hoşuma gitti ve eve aletler alarak devam ettim Barış Özcan'ın zinciri kırma mottosu gibi düzenli yapmaya çalıyorum ve gördüm ki bu süreçte daha pozitif bir insan oldum.
Bir kere düzenli bir şekilde bir şeyi yapıp sonuç almak iyi bir duygu, spor da zihni ve bedeni geliştiriyor her anlamda insana yardımcı oluyor.
Bahaneyi de kabul etmiyorum kendiniz için 1 saat ayıramıyor olamazsınız. Hiç para harcamanıza da gerek yok yürüyüş yapmak koşu yapmak evde spor yapmak bunlar bedava

vesselam bana iyi gelen bir durumu paylaşmak istedim umarım birilerini tetikler