Selamlar,
Burada hiç kimseye bir atıfım yok lakin şöyle de bir olay var.
Evet,özgür,hür,adetletli ve hoşgörülü bir platformdayız.
Herkes istediği işlem yapar konu açar,hatta unutmadan şunu da yazayım; ben de geçen senelerde günde 3-4 konu açtığım günler oluyordu ama bunlar tamamıyla ihtiyacım olan konulardı.Yani şunu demiyordum "Acaba bugün akşama yemeğe ne yediniz?" sorusunu değil de örneğin "Python'da X İşlemi Nasıl Yapılır" Soruyordum.Evet,geçmiş konularımı inceleyebilirsiniz ki olay şuanda geçmiş değil günümüz.
Üyelerimiz gerçekten ön planda olup "İmzamda sitem var sitemin reklamı olsun" diye mi konu açıyor "İlgi istiyorum" diye mi konu açıyor yoksa "Rozetim olsun,dolu dolu olsun" diye mi konu açıyorlar bilemiyorum.
Lakin bu konu da Yönetimin karar almasından ziyade sizce,tamamıyla bir forum ahlakından ziyade "KızlarSor*yor" gibi bir platforma döndürülmeye çalışır gibi "OFF TOPİC" konularının açılmasından sizlerde rahatsız oluyor musunuz?
Yanlış anlaşılmasın 2 yıldır üyeyim ve eskiden Popüler kategorisine gittiğimde 10 tane konu içerisinde 9 tanesi gerçekten gündem,güzel ve yaş kitlesi olgun bireyler tarafından ya da olgunca açılmış konular gibi oluyorken güncel konularda gerçekten "Bana Ne Satabilirsiniz?" , "Bugün akşam yemeğinde ne yediniz?"(Atıf yapmamak adına rastgale bir başlıktır) gibi konuları görüyorum ve en azından platformun düşünce yapısına vb. zarar vermesede hoş bir görüntü gibi değil,en azından bana göre.
Peki sizlerin de yorumunu alalım,sizin düşünceleriniz nedir?
Teşekkürler.
merhaba açılan yerler OFF TOPİC adamlar bunu boş dursun diye eklemiyor r10 orada kaynaşıyor rahatsız edecek hiç birşey yok