Hayatımda açıklayamadığım yalnızca bir tane olay yaşadım. Bundan yaklaşık 5 sene önce, Annem ve Babamla yaşadığım zamanlarda saat 00:00'ye doğru geliyordu ve ben artık yatmıştım. Geceleri hiç kalkma huyum yoktur, uykum da çok hafif değildir özellikle uyandırılmadıkça veya çok yüksek bi ses çıkmadıkça uyanmam. Annemin kapıdan Berkay.. Berkay.. Oğlum.. diye seslenmesine uyandım. Uyandım ama bana muhtemelen bir iş çıkaracak diye uyuyor numarası yapmaya devam ettim 2-3 defa seslendikten sonra gitti. Gidince telefondan saate baktım 02:11'di.
Sonra sabah oldu ve kahvaltı ederken biraz da vicdan azabıyla, Anne ben dün gece uyandım asında ama kim bilir ne iş çıkarıcan şimdi diye uyanmamış gibi yaptım, ne isteyecektin? dedim. Ben uyandırmadım seni, sen yattıktan hemen sonra uyudum sabaha karşı kalktım bitek dedi. Annem öyle şaka yapan, kandıran birisi değildir ve defalarca şaka yapmıyorsun di mi diye sordum. ve Gerçekten beni gece uyandırmadığını anladığımda bu yaşadığım şeye asla anlam veremedim. Tek bildiğim ben rüya görmedim ve beni birisi Berkay diye uyandırdı.