İlla ki herkes hayatında bu tarz olaylar yaşamıştır hemen kendimden bir tane anlatayım. 2014-2015 gibiydi. Annemi memlekete bırakmam gerekiyordu, kardeşim annem ve ben üçümüz gittik, ertesi sabah kardeşimle geri dönecektik. Neyse bıraktık annemi, öğlen civarı yola çıktık kardeşimle geri dönmek için, biraz gittikten sonra yol kenarında a101 vardı durdum girip bir şeyler al dedim kardeşime. birkaç dakika sonra kasketli, yelekli standart bir köy dayısı kafasını uzatıp, "ileriye mi gidiyorsun, beni de bıraksana" dedi ben nedendir bilmiyorum bir an da yalan söyledim. "ya dayı arkadaşlar gelecek , onları alacağım ileride" falan diyerek geçiştirdim. adam birkaç kere ısrar etti ama kabul etmedim... normalde alırdım ama niye öyle dedim bilmiyorum. bu konuşma esnasında kardeşim geldi, birkaç dakika yine dayıyla aramızda muhabbet oldu ama ben ukala ukala bir şeyler söyledim almamak için, kardeşim de şaşırdı niye almadığıma... çalıştırdım arabayı giderken dikiz aynasından arkamızdaki dayıya bakmaya çalıştık ama göremedik dayıyı... kardeşimle makaraya vurduk adam kayboldu falan diye... sonra biraz garip hissettim almadığım ve yalan söylediğim için. 1-2 km gittik gitmedik uzaktan bir gürültü geldi, hızlıca gittik baktığımda 2 araba çarpmışmış yerde kanlar vardı. ilk defa böyle bir şey gördüm. daha önce hiç görmemiştim yakından bir kaza. anladığım kadarıyla soldaki yoldan gelen araç bizimle aynı güzargahta giden arabaya çarpmış. işin garibi anlamadığım bir şekilde biz daha gürültüyü duyalı 5 dk olmamıştı, direkt ambulans , polis falan gelmiş. bunu inanın anlamadım veya zaman algımı kaybettim o an bilmiyorum. sonra kardeşimle birbirimize baktık ve ikimizde anladık o dayıyı düşündüğümüzü... birkaç saat hiç konuşmadık neredeyse arabanın içinde... muhtemelen bizi lafa tutmasaydı, geleceğim diye ısrar etmeseydi kardeşimle ben kaza yapmış olacaktık... hala arada sırada aklıma gelir, tesadüf mü yoksa o dayı sayesinde mi kazadan kurtulduk, ya da alsam da almasam da, dayı olsa da olmasa da yine önümüzdeki kişiler kaza mı yapacaktı? bunları bilemiyorum hala...
bu adam benı rezil etti kasıtlı bir sekilde bir kisi adıma buyuk bır yalan cıkardı o yuzden bu ınsanlar bunlara ınanıyor bu yalanlara