owo piyasasında az çok tanırlar gerekli kişilere ulaştığında tedarik ettiğim ilanları ulaşabilirsin ve bahsini geçirdiğin itemsatıs gibi platformlarda 1m owo cash ilanlarının 20 10m owo cash ilanlarının ise 140-160 tl arası değiştiğini görebilirsin... Ucuza owo cash tercih etmek senin tercihin ne de olsa ucuz etin suyu.... Sonradan owo dan ban yedim tarzında serzenişlerde bulunduğunuzda ağzınız yanık bir şekilde tekrardan bizlere geliyorsunuz...Konuyu baltalama konusuna gelindiğinde ise yarım yamalak bilgiler ile konuya girip daha sonra öyle değilmiş demekte sizin gibi bir r10 üyesine yakışmadığını da ifade edeyim sonucta bu platformda 2 yılı aşkın bir süredir buradasınız birdaha yorum yapacağınız herhangi bir konuda önce iyi bir araştırma daha sonra tasdikleme ile emin olunuz ki bir daha bu derece de bir hataya düşmeyesiniz...
Ek olarak sizlerin bana kanıt atmaktan vazgecip sadece bir ss ile kendinizi haklı cıkarmaya veya kendinizi bir nebzede olsa ferahlatmaya calıstıgınızı gayet iyi anlıyorum. Sözünü geçirdiğiniz ilan
BKZ deaktif olup satılmamıştır lütfen bana daha iyi kanıtlarla geliniz cünkü bahsini gecirdiğiniz adamın en son satısı 2022 tarihlidir... Dediğim gibi ucuz etin nasıl elde edildiği bilinmeyen owo cashlerin sonucu hüsrandır umarım başınıza gelmez
elmin hocam siz şu sanırım bir dc formunda beleşe token generator yapıp veren kullanıcıydınız bu programda çok iyi olmuş ellerinize sağlık owo piyasası 8 9 tl gibi benim bildiğim satıcılarda bu arada önceki gibi bununda bedava versiyonunu yaparsanız iyi olur