Nisan ayında 11. Bölük'te Bilecik'teydim. Sıcağı çok sıcak, soğuğu çok soğuktur.
Bence güzel yer, hayırlı teskereler hocam.
çok teşekkür ederim hocam, gece uyutsun da sıcağı gündüz çok problem değil
size sorum olacak bu tuşlu kamerasız android telefon var, ondan sokan oldu mu? bazıları dümdüz akıllı telefon bile sokmuş, buna çok takılırlar mı bilmiyorum
Geçen sene 25 Temmuz celbinde teslim olmuştum. 3. tabur 9. bölük'te güzel bir şekilde tamamladık. Hala özlüyorum çok güzel ortamdı. Havasını daha çok özlüyorum şehir ve alay dağda olduğu için manzaramız çok güzeldi. Hava çok sıcak olmasına rağmen estiğinde serinletiyordu. Geceleri daha da serin olup sabahları çok erken kalktığımız için titreyebiliyorduk.
Çok geç teslim olmanı tavsiye etmem daha farklı tiplerle aynı koğuşta kalırsan çile çekersin. 8 kişi olarak biz erken teslim olmuştuk ardından bir 8 daha geldi ve 16 kişilik koğuşta rahat rahat takıldık. Umarım iyi bir bölüğe düşersin. Fotoğraf çekilme işini erkenden hallet sonra yeme içmederken uykusuzluk da eklenince son gün farklı çıkarsın.

Hazır yemek veya pastaneye gideceksen aceleci olman lazım.
çalışıyorum ben son güne kadar o yüzden erken gitme fırsatım yok, aslında gidebilsem gitmek isterdim tabi ama dediğim gibi mümkün değil
size de sorum olacak bu tuşlu kamerasız android telefon var, ondan sokan oldu mu? bazıları dümdüz akıllı telefon bile sokmuş, buna çok takılırlar mı bilmiyorum