Merhaba,

Bugün R10’daki 10.000’inci mesajımı yazarken, geriye dönüp baktığımda bu platformun bana kattığı çok şey olduğunu bir kez daha fark ediyorum. İlk günden beri sadece ticaret yapmakla kalmadım; burada dostluklar kurdum, abiler, kardeşler tanıdım, kendimi geliştirdim, fikir alışverişinde bulundum ve R10 kültürünün bir parçası oldum. Yaklaşık 200’e yakın sorunsuz ticaret gerçekleştirdim. Her biri ayrı bir tecrübe, ayrı bir insan hikayesiydi. Ticarette güvenin, sözün ve şeffaflığın ne kadar önemli olduğunu R10 üzerinde pekiştirdiğimi söyleyebilirim.

Üyeliğim 2020 yılında olsa da, R10 ile tanışmam 2007-2008 yıllarına uzanıyor. Burada geçirdiğim süre boyunca fikir paylaşımında bulundum, kendimi geliştirdim ve nice güzel insanla tanıştım. R10 benim için zamanla güvenin, emeğin ve samimiyetin değer gördüğü bir dijital aileye dönüştü. İşte tam da bu nedenle, bu ailenin bir ferdi olarak gönüllü sorumluluk üstlenmek, elimden geldiğince katkı sağlamak ve bu topluluğa bir nebze fayda sunabilmek benim için her zaman büyük mutluluk ve onur kaynağı oldu. Burada verilen her görev, benim için bir ayrıcalık değil; bu ailenin içinde yer almanın, ona ait hissetmenin bir yansımasıydı. Uzun yıllar boyunca bu aileye hizmet etmeyi ve katkı sağlamayı ümit ediyorum.

Bu vesileyle; güzel ticaretler yaptığım herkese, forumda destek olan, katkı sunan tüm üyelerimize ve değerli yönetim kadrosuna teşekkür ederim.

Nice 10.000 mesajlara!