Merhaba,

Masaüstü ortamda çalışacak özel bir otomasyon botu geliştirilmesini talep ediyorum. Botun temel amacı, çeşitli kişisel bilgilerle bir web sitesine otomatik olarak üyelik oluşturmak ve ardından randevu alım işlemini tamamlamaktır. Aşağıda botun detaylı özelliklerini maddeler hâlinde sunuyorum:

🔧
Botun Genel Özellikleri:
  1. Platform: Masaüstü uygulama (Windows uyumlu).
  2. Amaç: Kullanıcı bilgileriyle otomatik olarak web sitesine üyelik oluşturup, ardından belirli bir kısımdan randevu alması.
  3. Manuel Veri Girişi: Bot çalışmadan önce aşağıdaki bilgiler manuel olarak girilecek:
    • Vize numarası
    • İsim - soyisim
    • Uyruk
    • Gmail adresi
🤖
Botun İşleyiş Süreci:
  1. Konum Değişikliği: Uyruk bilgisine göre örneğin Pakistan seçildiyse, bot tarayıcıda konumu Pakistan olarak ayarlayacak.
  2. Üyelik Oluşturma:
    • Vize numarasıyla üyelik kaydı yapılacak.
    • Üyelik sırasında rastgele ancak uyrukla uyumlu bir telefon numarası kullanılacak (örnek: Pakistan için +92 ile başlayan numara).
  3. Mail Onayı:
    • Üyelik sırasında kullanılan Gmail adresine gelen onay kodu okunacak ve ilgili alana girilerek üyelik tamamlanacak.
  4. Randevu Alımı:
    • Üyelik işlemi tamamlandıktan sonra, benim belirttiğim randevu sayfasına geçilecek ve uygun tarihlerden otomatik randevu alınacak.
  5. Barkod ve Kayıt İşlemi:
    • Randevu sonunda verilen barkod görseli çıktı alınacak (PDF ya da PNG).
    • Her kullanıcı için ayrı bir klasör oluşturulacak. (Örnek: Ali_Khan/)
      • Klasör içine:
        • Barkod çıktısı
        • Üyelik bilgilerini içeren bir .txt dosyası (Gmail, şifre, vize numarası vs.)
📦
Ek Talepler:
  • Tarayıcı tercihi: Mümkünse görünür şekilde Chrome üzerinde işlemlerin yapılması.
  • Kullanıcı arayüzü basit ve kullanıcı dostu olmalı.
  • Gerekirse çoklu işlem (çok sayıda kullanıcıyı sırayla işlemesi) desteklenmeli.
  • Gmail API ya da IMAP entegrasyonu ile gelen onay kodlarını otomatik olarak okuma.

Teklif ve Bilgi Talebi:
  • Bu sistemin yaklaşık teslim süresi,
  • Geliştirme için tahmini maliyeti,
  • Eğer varsa lisanslama/kurulum ücreti gibi ek giderler
    hakkında tarafıma bilgi verir misiniz?
Teşekkürler

Not: Bot işi için @atsizyazilim; ile anlaşılmıştır.