xumutx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın 1 kez etiket atıyorum soruyu sorma sebebimi açıklamak adına.

İstanbul Beylikdüzün'de yaşıyorum ve çok sık kontrol oluyor evet güzel bundan bir şüphem yok ama dediğim gibi süre ve sorular tuhaf geliyor.

Asıl sebebi şu oldu..

Eşim ile araçta giderken yunusların çevirmesine geldik rutin kontrol sanırım bilmiyorum önümüzde bir iki araç daha vardı el attı çektim sağa.

Aşağı inebilir mısınız dedi indik kimlikleri alabilir miyiz dedi verdik sonrasında beni üst araması yaptı eşimi kadın polis olmadığı için aramadı..

Sonrasında köşeye gelin lütfen diyerek aracı resmen didik didik aradılar torpido bagaj herşey hatta aracın içinde eşimin çantası vardı eliyle getirdi bu sizin mi dedi eşime evet dedi açar mısınız dedi ki bildiğim kadarı ile aracın kapalı yerleri ve kadın çanta vs aranmaz ama adam baktı..

İşin garip kısmı polis eşime dönüp bu neyiniz dedi eşim dedi bana döndü bu eşiniz mi dedi hitaplar üslup çok garip sonra bir kaç soru daha nereye nerden falan evimden çıkalı 1 dakika olmuş Beylikdüzü bilenler bilir Marmara Park avm giderken köprünün altında çevirme olan yer..

Sonra hayırlı günler dedi gidebilirsiniz araca bir girdim afedersiniz utanmazlar döşemeleri sokeceklermis koltuklar paspaslar vs rezil durum.

Önümüz de ki araç şoförü de aracının aranması durumunda sinirlendi sözlü tartışma vardı.

Lafın kısası kendim biraz baktım internet den bir çok unsur da yapamaz edemez diyor ama adamlar açık açık yapıyor böyle bir durumda ne yapmamız lazım demek istedim o yüzden sordum..
size denk gelen işgüzarlık yapmış bence. gereksiz sorular olmuş doğru. aracınız siyahmı. siyah arabaları çok durdururlar genelde. bazıları kaba oluyor bu konuda haklısın.