kuyuto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam millete kredi çektirip battığınızda kimse yanınızda olmadığındanmı yakındınız siz banamı öyle geldi ?
Tam olarak öyle değil hocam. Mesela hesabım askıya alındığında yardım istedim yeni hesap açabilmek için sermaye lazımdı biraz yanımda olmadılar. Ben bazılarının borçlarını kapattım sonradan durumları düzeldi. Benim borcum varken beni millete minnet etmek zorunda bıraktılar. Ellerinde nakit varken borç olarak vermediler bende başkasına kredi cektirip kredi borcu ödemek zorunda kaldım. Borclarim katlanarak yükseldi. Biri de deseydi ki al yeğenim kardeşim 250 bin borç vereyim şu gün getir öde ama 300 den öde yapardım ama durumları olmalarına rağmen ben de zamanında onlara yardım etmiş olmama rağmen yapmadılar. Sadece ona kızdım. Yoksa kim ne yapmış yapmamış umrumda olmazdı. Benim yakındığım şey ben iyilik yapıyorum herkese onlar niye bana gelince ben düşünce aynı şeyi yapmıyorlar. Sadece bu. İnsan maddi olmasada manevi olarak durur yanında gelir bir çayıni corbani içerler. Srfsizler evin önünden gecmiyolar. Para olsa yalamaya gelirdiler ama. Anladın mı hocam durumu şimdi.